Boekpresentatie Inge Zwerver

Boekpresentatie eerste dichtbundel Inge Zwerver, getiteld ‘Dichter bij het Wad’.

‘Daar waar leegte ruimte schept, ontstaan de mooiste dromen’.

Op vrijdag 1 maart a.s. is de boekpresentatie van de eerste dichtbundel van Inge Zwerver, getiteld ‘Dichter bij het Wad’. Onder de naam Wadwicht deelt Inge haar gedichten via de sociale media waar liefhebbers van het Waddengebied haar al enige tijd volgen. Op veler verzoek heeft ze een selectie van haar gedichten gebundeld in een boekje, welke ze in eigen beheer gaat uitgeven.
De gedichten van Inge zijn toegankelijk, herkenbaar, klein en helder. Ze gaan over het prachtige Waddengebied en over gevoelens van de mensen die je daar treft.
Schrijfster Pauline Broekema heeft een aanbeveling geschreven, deze vind je ook op de achterkant van de bundel: “De gedichten van Inge vertellen me waarom ik zo houd van zee, strand en wad.”
De presentatie zal 1 maart plaatsvinden van 16.00 uur tot 17.30 uur bij Boekhandel Daan Nijman in het UMCG te Groningen. Het eerste exemplaar van ‘Dichter bij het Wad’ zal Inge Zwerver uitreiken aan de directeur van de Waddenvereniging, mevrouw Lutz Jacobi.
Vanaf dat moment is de bundel te verkrijgen bij Boekhandel Daan Nijman, bij enkele andere boekhandels in en om het Waddengebied en via de website www.wadwicht.nl
Geinteresseerden zijn van harte welkom de presentatie bij te wonen.