Pronkjewailspel

Beste allemaal,

Komende dinsdag (5 mei) zou eigenlijk de Bevrijdingstocht plaatsvinden. Dit kan helaas niet niet doorgaan in verband met de coronacrisis. Mocht je tóch willen bewegen en tegelijkertijd geld ophalen voor een goed doel, dan vertellen we je graag over het Pronkjewailspel.

Het Pronkjewailspel hebben we georganiseerd in reactie op de coronacrisis. Het Pronkjewailspel is een app waarmee iedereen thuis kan blijven bewegen en tegelijkertijd op een verrassende manier Groningen kan blijven ontdekken. Het Pronkjewailspel wordt op 9 & 10 mei 2020 geopend met een unieke Nationale Thuiswedstrijd in Groningen. Tijdens dit feestelijke openingsweekend leggen deelnemers zoveel mogelijk kilometers af met het Pronkjewailspel – en ondersteunen op die manier ondernemers in de vrijetijdssector. Iedereen is welkom om mee te doen.

In de bijlage vinden jullie het persbericht met meer informatie. Jullie zijn van harte welkom om mee te doen! Lijkt het je leuk om één of beide dagen meedoen? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfPvtxrYCQUvqU_F_BpPLcLx_Cl8IGjyqABHs4_uaxEo75JQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

Blijf bewegen en blijf gezond!

Groet Grunnen,

Sanne Meijer en Peter Velthuis

Bevrijdingstocht 2020 (door TodN)
Kantoor: Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen
Postbus 3104, 9701 DC Groningen
Telefoon: 050-8509023 / 06-25232830