Stratentoernooi SV Onderdendam gaat verder als Lutjeclub toernooi.

Na 11 succesvolle edities van het jaarlijkse 7×7 stratentoernooi heeft de organisatie de naam veranderd in “Lutjeclub Toernooi” De naam is veranderd maar de opzet en intentie van het toernooi zijn gelijk gebleven. “Als toernooi zijn we het straten niveau ontstegen” aldus Koos Koerts, lid van de toernooi commissie. “Het toernooi is in de loop van de jaren behoorlijk gegroeid”. Het straten toernooi is 11 jaar geleden opgezet om potentiele leden kennis te laten maken met het spelletje en de voetbalclub. Dat is ook nu nog steeds het geval.
Het toernooi vindt plaats op 8 juni vanaf 12:00 uur. Er is ruimte voor 24 teams die samen strijden om de Sietse Vening Bokaal. Het toernooi wordt omlijst door muziek een hapje en een drankje. Tevens zal er een springkussen en ander vermaak zijn voor de jongeren. “Het toernooi staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en gemoedelijkheid.”
Na afloop van het toernooi, rond 17 uur, is er een grote barbecue georganiseerd door Slagerij Zuidhof, waar je voor €10,- onbeperkt van kunt genieten. Dan zal ook DJ Ashok van zich laten horen. Om het feest helemaal compleet te maken geeft feestbeest Burdy een spetterend optreden.
Iedereen is van harte welkom, niet alleen om te voetballen maar ook voor de gezelligheid. Zowel het voetbal gedeelte als het feest na afloop zijn gratis toegankelijk.
Mocht meer informatie willen dan kunt u kijken op www.svonderdendam.nl of mailen met lutjeclub@gmail.com