Theatervoorstelling De Poolse Bruid in de Grote Haver

Beste bewoner van Onderdendam,

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 9 mei om 20.00 uur in het dorpshuis van Onderdendam over theatervoorstelling De Poolse Bruid van het Noord Nederlands Toneel en Toneelgroep ECHO. Van 19 juni t/m 14 juli speelt deze voorstelling in de schuur van boerderij de Haver, het rijksmonument net buiten Onderdendam dat sinds kort in het bezit is van Het Groninger Landschap.

Met de gemeente en de hulpdiensten hebben we alle randvoorwaarden besproken om hinder voor omwonenden zoveel als mogelijk te voorkomen. Graag brengen we u op deze speciale informatiebijeenkomst op de hoogte van de bevindingen en adviezen. De avond biedt uiteraard ook volop ruimte voor het stellen van vragen. Zowel Noord Nederlands Toneel, Toneelgroep ECHO, gemeente Het Hogeland als Het Groninger Landschap is aanwezig om de vragen te beantwoorden.

Graag tot ziens op donderdag 9 mei,

Noord Nederlands Toneel, Harmen van der Hoek
TG Echo, Lotte Dunselman
Het Groninger Landschap, Marco Glastra

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn maar wel vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met productieleider Siri Klein Robbenhaar van Noord Nederlands Toneel via info@nnt.nl of bellen naar (050) 588 54 40.