Vrijwilligersavond Dorpshuis 13 maart 20.00

Beste dorpsgenoten
De meeste van jullie weten wel dat er op zaterdagmiddag de gelegenheid is om in het dorpshuis een biertje of iets anders te drinken met daarbij een lekker snackje. Ook het ophalen van snacks is mogelijk tussen 17.00 en 29.00 uur.
Elke zaterdag zijn er 4 vrijwilligers nodig, twee achter de bar en twee in de keuken. Inmiddels is er een vaste club vrijwilligers al jaren actief hierin. Toch hebben we nieuwe vrijwilligers nodig. Niet alleen op de zaterdag, van ook van april tot oktober willen we weer het terras draaiende houden. Daar hebben we op zaterdag nog twee extra vrijwilligers voor nodig en op de zondag 4 vrijwilligers.
We werken met een online inschrijfprogamma (www.inzetrooster.nl) Online kun je je beschikbaarheid aangeven en kun je zien welke diensten nog open zijn en met wie je samen de dienst draait.
We hebben al veel vrijwilligers, maar we hebben er ook nog veel nodig, zodat we de diensten meer kunnen spreiden en dat je bijvoorbeeld 1 dienst in de maand draait.
Ook zijn er vrijwilligers actief achter de bar door de week overdag en ’s avonds. Daar hebben we ook mensen voor nodig.
Wil je meer weten of een rondleiding met uitleg van de werkzaamheden? Noteer dan alvast in je agenda:

13 MAART Vrijwilligersavond om 20.00 uur in het dorpshuis.

Alle bestaande vrijwilligers zijn dan ook welkom, zodat we met zijn allen weer even weten welke dingen belangrijk zijn als je een dienst draait.
Je mag mij ook alvast appen of mailen: 0619891123 of bejastas@kpnmail.nl

Groet, Jacqueline