In 2021 is Skadi Archery opgestart door een paar enthousiastelingen uit Onderdendam. We schieten met traditionele of recurve bogen, compound kan bij ons niet, en richten ons vooral op het 3D schieten. Op dit moment zijn we nog een ‘vereniging in oprichting’, omdat we een klein clubje zijn, maar het is wel de bedoeling om een echte vereniging te worden, zodat we ook mee kunnen gaan doen aan wedstrijden en lid kunnen worden van de NNHF.
Van 1 april tot 1 oktober zijn we elke dinsdagavond op het voetbalveld van VVO in Onderdendam te vinden. We beginnen om 18:30 en gaan door tot het te donker wordt. Bij slecht weer kan het helaas niet doorgaan.
Wil je een keer meedoen of komen kijken? Dat kan! Iedereen vanaf 12 jaar mag bij ons een proefles volgen of lid worden. Als je ons van te voren een bericht stuurt, zorgen we ervoor dat we de leenboog en pijlen mee hebben. Je mag 3x kosteloos een proefles meedoen. Tijdens de proeflessen leren we je de basis qua veiligheid en techniek.
Je kan mailen naar skadionderdendam@gmail.com of een berichtje sturen via onze Facebook pagina https://www.facebook.com/SkadiArchery